Bot acollirà la 3a Fira de Micropobles el 16 de novembre

Bot acollirà la 3a Fira de Micropobles el 16 de novembre

la tercera edició de la Fira de Micropobles tindrà lloc el proper dissabte 16 de novembre a Bot (Terra Alta) de 10h a 14h. La Fira busca ser un cop més un espai de trobada per mostrar el patrimoni, atractius i projectes dels vostres municipis a la ciutadania i, alhora, trobar-nos i aprofundir en el coneixement dels micropobles catalans.

Els ajuntaments disposaran d’un estand propi on oferir informació del municipi i està obert a a convidar-hi a productors i creadors locals perquè puguin donar a conèixer i exposar productes i experiències. Aquestes poden ser culturals, turístiques, sobre patrimoni natural, productes artesans o altres. Paral·lelament es disposarà d’un espai on al llarg del matí s’hi podran dur a terme presentacions, tastos o altres accions pel públic assistent. La data límit per realitzar la inscripció a la Fira serà el dijous 25 d’octubre de 2024. Podeu fer-ho a través del següent formulari.

A l’edició de 2023 de la Fira de Micropobles celebrada a Planoles es va reunir a més de 3.500 persones i es va comptar amb la participació de vint-i-cinc micropobles d’arreu de Catalunya.